keskiviikko 18. helmikuuta 2009

Paska juttu


Olin eilen illalla koirapuistossa Talissa. Heidi ja mutsikin oli, ja velipoika porukoineen. Mul oli koko ajan semmonen "looking for trouble" -olo, mulla meni tosi lujaa, mä pörhelsin ja pörisin vähän joka nurkassa, ja yritin ihan tosissani saada jotain juttua aikaseks trikki nahkan, Lotan kans.

Emir onnistui järkkään pienen nahinan poikasen yhen toisen Pyryn kans, ja sen toisen Pyryn mutsi nosti Empun melkeen ilmaan niskakarvoista.

Ja mua erityisesti ärsytti, ku jätkät kävi hääräämässä Heiskasen ympärillä. Mä en loppupeleissä ihan kuitenkaan luota Heidin taitoihin karkottaa EI TOIVOTUT = KAIKKI MUUT KU MÄ !!!

kundit matkoihinsa. Aina ku joku tyyppi kiehnäs siin Heidin kainalossa 3 sekkaa pitempään, mä kävin tekemässä siitä lopun.


Mut sit ku tultiin kotiin ja saatiin iltapöperöt, niin mua alkoi joteksi kipristeleen masusta.

Mun mutsi on tosi huono hiffaan näitä "paska tulee just"-signaaleja, joita mä lähetän.

Eli ei tapahu mitään... mutsi makaa puoli tokkurassa olkkarin sohvalla ja kattoo jotain CSI:ta, komentaa vaan mua, et mee maate, tuutuaika... (siis lepertelee ku jolleki vauvalle).

Lopulta ku oltiin jo yöunilla, matte kysy et onks sulla ihan oikeesti hätä ???? Mähypin riemuissani yläpystyä, et se lopultakin tajus. Mentiin ulos koko porukka. Heidi pissas, ja mä käkin kakka-asennossa ja odotin. Pumppasin hännällä, ja tepastelin takajaloilla... mahaa kipristeli, mut ei, mitään ei tullu. Sit mä sain semmosen kakkahepulin, juoksin pitkin poikin ympyrää kauheeta vauhtia, mut ei irronnu silti. No, mutsi raahas takas sisälle nukkuun ku sen tuli kylmä. Tunnin päästä uus yritys - ei mitään !!! Ja sisällä mä vaan kävelen ja kävelen... Äippä oli sit jo niin väsy, et se raahautu sohvalle, laitto telkan päälle ja rupes muka kattoon sieltä jotain. Hetken päästä se nukku siel sohvalla Heiskasen kans ku härskit sillit - ja silloin se tuli, ihana, helpottava herra Kakka keittiön matolle jääkaapin eteen. Sit mäki pääsin nukkuun.

1 kommentti:

  1. Hyvä että helpotti =D

    ps..Jos haluat niitä kuvia itsestäs ja heiskasesta niin sposti osotetta kaipailen ma..

    VastaaPoista