perjantai 20. helmikuuta 2009

Kuinka saadaan otettua upea valokuva koirasta

Mutsikin haluu päästä kirjottaan välillä....

Monet koiranomistajat ovat varmaankin pitemmän aikaa miettineet, kuinka saada onnistunut valokuva koirasta. Tässä ne tarpeelliset ja erittäin luotettavat neuvot nyt tulevat:
- Otetaan koira
- Otetaan kamera, sellainen kunnollinen digi-kamera, jossa aika siitä hetkestä kun painaa laukaisinta siihen hetkeen, kun kamera ottaa sen kuvan on lähempänä minuuttia kuin sekuntia
- Tarvitaan myös kaunis ilma ja ympäristö, esimerkiksi ilta-auringon valossa kylpevä metsä
- Lopuksi roppakaupalla kärsivällisyyttä, jota multa löytyy yllinkyllin (Tämän varmaankin allekirjoittavat kaikki jotka mut tuntevat:)


Sitten vaan lähdetään sinne metsään valokuvaamaan. Kävellään iloisesti hyräillen pitkin metsäpolkuja tyytyväisesti hymyillen kamera laukaisuvalmiina kädessä. Kävellään ja kävellään, näpsitään niitä kuvia, ja taas uusia kuvia ja vielä lisää kuvia. Poskilihaksia alkaa särkeä, koska hymy alkaa pikkuhiljaa muuttua jäykäksi ja väkinäiseksi.

Lopulta kaikki palaset loksahtavat paikoilleen, paikka on upea, laskevat auringon valo siivilöityy upeasti puitten lehvien välistä, auringon säteet tulevat juuri oikeasta suunnasta, koira katsoo kaukaisuuteen aivan mielettömän upean näköisenä. Laukaiset kameran......

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti